In de KNVB Beker neemt Ajax Amateurs het zaterdag 14 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen EVV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Weeren in Amsterdam.

Via de Ajax Amateurs - EVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax Amateurs - EVV (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax Amateurs en EVV is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax Amateurs. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Bartels, waarmee Ajax Amateurs met 1-0 de leiding nam. Ajax Amateurs vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Smal op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist EVV de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Respen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want EVV kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ajax Amateurs een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ajax Amateurs - EVV
Goals
2
1
LIVE Ajax Amateurs - EVV 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax Amateurs - EVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt J. Bartels Ajax Amateurs 1-0
13' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt S. Smal Ajax Amateurs 2-0
62' Doelpunt EVV Doelpunt J. Respen EVV 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax Amateurs - EVV
Opstellingen Ajax Amateurs - EVV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax Amateurs - EVV

Ajax Amateurs en EVV spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Ajax Amateurs en EVV elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Ajax Amateurs 0
Winst EVV 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ajax Amateurs - EVV Opstelling Ajax Amateurs Opstelling EVV Live Ajax Amateurs - EVV Live Ajax Amateurs - EVV kijken Ajax Amateurs - EVV kijken Live Ajax Amateurs - EVV stream Ajax Amateurs - EVV Fox Sports Nabeschouwing Ajax Amateurs - EVV Uitslag Ajax Amateurs - EVV Statistieken Ajax Amateurs - EVV KNVB Beker 2021/2022 Ajax Amateurs - EVV wedden Ajax Amateurs - EVV gokken Ajax Amateurs - EVV Unibet