Nabeschouwing De Treffers - Rijnsburgse Boys (2-2) (6-5 na strafschoppen) || KNVB Beker

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker neemt De Treffers het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rijnsburgse Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zuid veld 1 in Groesbeek.

Via de De Treffers - Rijnsburgse Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Treffers - Rijnsburgse Boys (2-2) (6-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen De Treffers en Rijnsburgse Boys is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een overwinning voor De Treffers. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek De Treffers het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. ten Den, waarmee De Treffers met 1-0 de leiding nam. Rijnsburgse Boys kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Artien, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut kreeg B. Koomen van Rijnsburgse Boys voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rijnsburgse Boys de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de 99e minuut was het Rijnsburgse Boys dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van F. Zeldenrust. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat R. Janssen van De Treffers de 2-2 maakte in de 107e minuut.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 6-5 score in het voordeel van De Treffers, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken De Treffers - Rijnsburgse Boys
Goals
2
2
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
17
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
111
91
Gevaarlijke aanvallen
46
39
Corners
4
6
Wissels
4
4
LIVE De Treffers - Rijnsburgse Boys 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Treffers - Rijnsburgse Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt De Treffers Doelpunt T. ten Den met assist van G. Vlijter De Treffers 1-0
42' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor B. Koomen Rijnsburgse Boys
54' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor B. Campman De Treffers
59' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor M. Artien Rijnsburgse Boys
61' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt M. Artien Rijnsburgse Boys 1-1
69' Wissel De Treffers Wissel C. Maertzdorf voor L. George De Treffers
74' Wissel De Treffers Wissel I. Sow voor G. Vlijter De Treffers
80' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel M. Magan voor R. Olijfveld Rijnsburgse Boys
85' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel M. Hudepohl voor B. de Bruin Rijnsburgse Boys
88' Tweede gele kaart Rijnsburgse Boys Tweede gele kaart voor B. Koomen Rijnsburgse Boys
90' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel R. Gielisse voor J. Jongeneelen Rijnsburgse Boys
93' Wissel De Treffers Wissel R. Janssen voor J. Thomassen De Treffers
99' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt F. Zeldenrust Rijnsburgse Boys 1-2
106' Wissel De Treffers Wissel M. Versteeg voor D. Hettinga De Treffers
106' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel I. van Otterlo voor J. Spruijt Rijnsburgse Boys
107' Doelpunt De Treffers Doelpunt R. Janssen De Treffers 2-2
115' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel D. Asante voor F. Zeldenrust Rijnsburgse Boys
Video hoogtepunten en samenvatting De Treffers - Rijnsburgse Boys
Opstellingen De Treffers - Rijnsburgse Boys

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Treffers - Rijnsburgse Boys

De Treffers en Rijnsburgse Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Treffers en Rijnsburgse Boys in de KNVB Beker vond plaats op 24 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Treffers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is De Treffers favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rijnsburgse Boys slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Treffers 1
Winst Rijnsburgse Boys 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
De Treffers - Rijnsburgse Boys Opstelling De Treffers Opstelling Rijnsburgse Boys Live De Treffers - Rijnsburgse Boys Live De Treffers - Rijnsburgse Boys kijken De Treffers - Rijnsburgse Boys kijken Live De Treffers - Rijnsburgse Boys stream De Treffers - Rijnsburgse Boys Fox Sports Nabeschouwing De Treffers - Rijnsburgse Boys Uitslag De Treffers - Rijnsburgse Boys Statistieken De Treffers - Rijnsburgse Boys KNVB Beker 2021/2022 De Treffers - Rijnsburgse Boys wedden De Treffers - Rijnsburgse Boys gokken De Treffers - Rijnsburgse Boys Unibet