Nabeschouwing DVS '33 - FC Eindhoven (2-1) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt DVS '33 het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zuid DVS '33 in Ermelo.

Via de DVS '33 - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DVS '33 - FC Eindhoven (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen DVS '33 en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 2-1 overwinning voor DVS '33. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door B. Roemeon, waarmee DVS '33 met 1-0 de leiding nam. DVS '33 vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Roemeon op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 96e minuut wist FC Eindhoven de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Dahlhaus. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Eindhoven kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luuk Timmer, waardoor DVS '33 een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE DVS '33 - FC Eindhoven 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DVS '33 - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt DVS '33 Doelpunt B. Roemeon met assist van D. Huiskamp DVS '33 1-0
47' Doelpunt DVS '33 Doelpunt B. Roemeon DVS '33 2-0
54' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor D. Huiskamp DVS '33
59' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Dahlhaus voor K. Oostenbrink FC Eindhoven
69' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
70' Wissel DVS '33 Wissel H. Pinarci voor Q. Veenhof DVS '33
70' Wissel DVS '33 Wissel N. El Ablak voor L. Dekker DVS '33
72' Wissel FC Eindhoven Wissel M. Peijnenburg voor M. van Rosmalen FC Eindhoven
72' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Hernández voor B. Rácz FC Eindhoven
79' Wissel DVS '33 Wissel S. Schipper voor M. van Dijk DVS '33
84' Wissel DVS '33 Wissel E. Yavuz voor B. Roemeon DVS '33
96' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Dahlhaus FC Eindhoven 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting DVS '33 - FC Eindhoven
Opstellingen DVS '33 - FC Eindhoven

Voorbeschouwing DVS '33 - FC Eindhoven

DVS '33 en FC Eindhoven spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DVS '33 en FC Eindhoven elkaar treffen in de KNVB Beker.