Nabeschouwing Gemert - TEC (3-1) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Gemert het woensdag 22 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Molenbroek in Gemert.

Via de Gemert - TEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gemert - TEC (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Gemert en TEC is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gemert. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door W. den Dekker, waarmee Gemert met 1-0 de leiding nam. Gemert vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Daniels op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist TEC de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. van Rijn.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Gemert vergroot nadat W. den Dekker de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gemert.

Wedstrijdstatistieken Gemert - TEC
Goals
3
1
LIVE Gemert - TEC 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gemert - TEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Gemert Doelpunt W. den Dekker Gemert 1-0
20' Doelpunt Gemert Doelpunt J. Daniels Gemert 2-0
49' Doelpunt TEC Doelpunt G. van Rijn TEC 2-1
89' Doelpunt Gemert Doelpunt W. den Dekker Gemert 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gemert - TEC
Opstellingen Gemert - TEC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gemert - TEC

Gemert en TEC spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Gemert en TEC elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Gemert 0
Winst TEC 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Gemert - TEC Opstelling Gemert Opstelling TEC Live Gemert - TEC Live Gemert - TEC kijken Gemert - TEC kijken Live Gemert - TEC stream Gemert - TEC Fox Sports Nabeschouwing Gemert - TEC Uitslag Gemert - TEC Statistieken Gemert - TEC KNVB Beker 2021/2022 Gemert - TEC wedden Gemert - TEC gokken Gemert - TEC Unibet