In de KNVB Beker neemt Hollandia het zaterdag 14 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen ACV. De wedstrijd wordt gespeeld in Juliana Sportpark in Hoorn.

Via de Hollandia - ACV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hollandia - ACV (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen Hollandia en ACV is geëindigd in een 1-5 overwinning voor ACV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door S. Deen, waarmee Hollandia met 1-0 de leiding nam. ACV kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Quispel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette N. Grevink zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee ACV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor ACV vergroot nadat F. Quispel de 1-3 wist te scoren. In de 79e werkte S. Deen de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 90e minuut en kwam op naam te staan van ACV speler M. Jagt, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-5 eindstand in het voordeel van ACV.

Wedstrijdstatistieken Hollandia - ACV
Goals
1
5
LIVE Hollandia - ACV 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hollandia - ACV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt Hollandia Doelpunt S. Deen Hollandia 1-0
45' Doelpunt ACV Doelpunt F. Quispel ACV 1-1
46' Doelpunt ACV Doelpunt N. Grevink ACV 1-2
59' Doelpunt ACV Doelpunt F. Quispel ACV 1-3
79' Eigen doelpunt ACV Eigen doelpunt S. Deen ACV 1-4
90' Doelpunt ACV Doelpunt M. Jagt ACV 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Hollandia - ACV
Opstellingen Hollandia - ACV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hollandia - ACV

Hollandia en ACV spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Hollandia en ACV elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Hollandia 0
Winst ACV 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hollandia - ACV Opstelling Hollandia Opstelling ACV Live Hollandia - ACV Live Hollandia - ACV kijken Hollandia - ACV kijken Live Hollandia - ACV stream Hollandia - ACV Fox Sports Nabeschouwing Hollandia - ACV Uitslag Hollandia - ACV Statistieken Hollandia - ACV KNVB Beker 2021/2022 Hollandia - ACV wedden Hollandia - ACV gokken Hollandia - ACV Unibet