Nabeschouwing JOS Watergraafsmeer - Ter Leede (1-5) || KNVB Beker 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 17:00 uur



In de KNVB Beker 2021/2022 neemt JOS Watergraafsmeer het zaterdag 14 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ter Leede. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Drie Burg in Amsterdam.

Via de JOS Watergraafsmeer - Ter Leede live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing JOS Watergraafsmeer - Ter Leede (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen JOS Watergraafsmeer en Ter Leede is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Ter Leede. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door N. Marti, waarmee Ter Leede met 0-1 de leiding nam. Ter Leede vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist JOS Watergraafsmeer de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via .

Na 37 minuten werd de voorsprong voor Ter Leede vergroot nadat de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 66e minuut nadat namens Ter Leede de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Ter Leede speler , die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Ter Leede.

Wedstrijdstatistieken JOS Watergraafsmeer - Ter Leede
Goals
1
5
LIVE JOS Watergraafsmeer - Ter Leede 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd JOS Watergraafsmeer - Ter Leede teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Ter Leede Doelpunt N. Marti Ter Leede 0-1
20' Doelpunt Ter Leede Doelpunt Ter Leede 0-2
30' Doelpunt JOS Watergraafsmeer Doelpunt JOS Watergraafsmeer 1-2
37' Doelpunt Ter Leede Doelpunt Ter Leede 1-3
66' Doelpunt Ter Leede Doelpunt Ter Leede 1-4
86' Doelpunt Ter Leede Doelpunt Ter Leede 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting JOS Watergraafsmeer - Ter Leede
Opstellingen JOS Watergraafsmeer - Ter Leede

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer - Ter Leede

JOS Watergraafsmeer en Ter Leede spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat JOS Watergraafsmeer en Ter Leede elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst JOS Watergraafsmeer 0
Winst Ter Leede 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
JOS Watergraafsmeer - Ter Leede Opstelling JOS Watergraafsmeer Opstelling Ter Leede Live JOS Watergraafsmeer - Ter Leede Live JOS Watergraafsmeer - Ter Leede kijken JOS Watergraafsmeer - Ter Leede kijken Live JOS Watergraafsmeer - Ter Leede stream JOS Watergraafsmeer - Ter Leede Fox Sports Nabeschouwing JOS Watergraafsmeer - Ter Leede Uitslag JOS Watergraafsmeer - Ter Leede Statistieken JOS Watergraafsmeer - Ter Leede KNVB Beker 2021/2022 JOS Watergraafsmeer - Ter Leede wedden JOS Watergraafsmeer - Ter Leede gokken JOS Watergraafsmeer - Ter Leede Unibet