Nabeschouwing NAC Breda - VVV Venlo (1-1) (4-2 na strafschoppen) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt NAC Breda het dinsdag 26 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - VVV Venlo (1-1) (4-2 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen NAC Breda en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een overwinning voor NAC Breda. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek NAC Breda het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Y. Leliendal, waarmee VVV-Venlo met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat NAC Breda het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk T. Haye die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van NAC Breda, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE NAC Breda - VVV Venlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Y. Leliendal met assist van M. van Rooijen VVV-Venlo 0-1
46' Wissel NAC Breda Wissel O. Velanas voor K. de Rooij NAC Breda
49' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Y. Azzagari NAC Breda
51' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Bastiaans VVV-Venlo
58' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor A. Bastiaans VVV-Venlo
61' Wissel NAC Breda Wissel T. Haye voor Y. Azzagari NAC Breda
69' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Janssen voor Y. Leliendal VVV-Venlo
71' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. Da Graca VVV-Venlo
74' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Schroijen VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Munsters voor T. Pachonik VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Braken voor E. Hajdaraj VVV-Venlo
75' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor P. Kestens NAC Breda
75' Wissel NAC Breda Wissel M. Rutten voor R. Ligeon NAC Breda
85' Wissel NAC Breda Wissel M. Adilehou voor S. Agougil NAC Breda
89' Doelpunt NAC Breda Doelpunt T. Haye met assist van R. Seuntjens NAC Breda 1-1
94' Wissel NAC Breda Wissel J. Mashart voor M. Maria NAC Breda
114' Wissel VVV-Venlo Wissel S. van Dijck voor J. Schroijen VVV-Venlo
114' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor M. van Rooijen VVV-Venlo
1' Penalty gescoord in shootout NAC Breda Penalty gescoord in shootout M. Adilehou NAC Breda 1-0
1' Penalty gescoord in shootout VVV-Venlo Penalty gescoord in shootout S. Braken VVV-Venlo 1-1
2' Penalty gescoord in shootout NAC Breda Penalty gescoord in shootout D. Bakker NAC Breda 2-1
2' Penalty gemist in shootout VVV-Venlo Penalty gemist in shootout B. Koglin VVV-Venlo 2-1
3' Penalty gescoord in shootout NAC Breda Penalty gescoord in shootout B. van Schuppen NAC Breda 3-1
3' Penalty gescoord in shootout VVV-Venlo Penalty gescoord in shootout S. van Dijck VVV-Venlo 3-2
4' Penalty gescoord in shootout NAC Breda Penalty gescoord in shootout T. Haye NAC Breda 4-2
4' Penalty gemist in shootout VVV-Venlo Penalty gemist in shootout K. de Boer VVV-Venlo 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - VVV Venlo
Opstellingen NAC Breda - VVV Venlo
De opstellingen van NAC Breda en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.