Nabeschouwing Sparta Nijkerk - Sliedrecht (2-0) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Sparta Nijkerk het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sliedrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Via de Sparta Nijkerk - Sliedrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Nijkerk - Sliedrecht (2-0) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Sparta Nijkerk en Sliedrecht is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Nijkerk. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sparta Nijkerk dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 115e minuut door J. Buitenhuis, waarmee Sparta Nijkerk met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sparta Nijkerk opnieuw te scoren. In de 122e minuut was het R. Fransberg die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sparta Nijkerk.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Sparta Nijkerk die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sparta Nijkerk - Sliedrecht
2
0
LIVE Sparta Nijkerk - Sliedrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Nijkerk - Sliedrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Sparta Nijkerk Wissel T. van Dijk voor R. Diderik Sparta Nijkerk
35' Gele kaart Sliedrecht Gele kaart voor T. van Stek Sliedrecht
39' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor J. van Groen Sparta Nijkerk
45' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor M. Ahrens Sparta Nijkerk
66' Wissel Sliedrecht Wissel R. Huijgen voor M. Simonis Sliedrecht
69' Wissel Sparta Nijkerk Wissel B. Burgerhout voor J. van Nieuwkerk Sparta Nijkerk
69' Wissel Sparta Nijkerk Wissel G. Plet voor M. Ahrens Sparta Nijkerk
80' Wissel Sliedrecht Wissel D. van Laarhoven voor D. Verhoef Sliedrecht
90' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor R. van den Brink Sparta Nijkerk
114' Gele kaart Sliedrecht Gele kaart voor S. van der Pijl Sliedrecht
115' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt J. Buitenhuis Sparta Nijkerk 1-0
120' Gele kaart Sliedrecht Gele kaart voor R. van ’t Hoog Sliedrecht
122' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt R. Fransberg Sparta Nijkerk 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Nijkerk - Sliedrecht
Opstellingen Sparta Nijkerk - Sliedrecht
De opstellingen van Sparta Nijkerk en Sliedrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Sliedrecht

Sparta Nijkerk en Sliedrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Sparta Nijkerk en Sliedrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.