Nabeschouwing FC Dordrecht - Capelle (0-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2015/2016

Dinsdag 27 oktober 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt FC Dordrecht het dinsdag 27 oktober 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Capelle. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Capelle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Capelle (0-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen FC Dordrecht en Capelle is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Capelle. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Capelle dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 112e minuut dacht Capelle op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Pattinama. Helaas voor Capelle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Capelle die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - Capelle
LIVE FC Dordrecht - Capelle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Capelle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Pisas voor A. Daniels FC Dordrecht
63' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor F. Aktaou FC Dordrecht
68' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Janga FC Dordrecht
68' Gele kaart Capelle Gele kaart voor F. Karreman Capelle
69' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Arias voor G. Roorda FC Dordrecht
79' Wissel Capelle Wissel J. Kleijn voor Q. Oosterom Capelle
84' Gele kaart Capelle Gele kaart voor J. Jaliens Capelle
105' Wissel Capelle Wissel O. van der Sande voor J. Balrak Capelle
112' Doelpunt Capelle Doelpunt J. Pattinama Capelle
114' Wissel FC Dordrecht Wissel Q. Boogers voor A. De Greef FC Dordrecht
115' Wissel Capelle Wissel Y. Traets voor W. Kousemaker Capelle
119' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Steenvoorden FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Capelle
Opstellingen FC Dordrecht - Capelle

Voorbeschouwing FC Dordrecht - Capelle

FC Dordrecht en Capelle spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en Capelle elkaar treffen in de KNVB Beker.