Nabeschouwing Feyenoord - Willem II (2-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2015/2016

Donderdag 17 december 2015 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Feyenoord het donderdag 17 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de Feyenoord - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Willem II (2-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en Willem II is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feyenoord. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Feyenoord dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 25e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Andersen. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Feyenoord dat via T. Vilhena dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 117e minuut kreeg D. Wuytens van Willem II voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Willem II de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 119e minuut scoorde Feyenoord via D. Kuijt, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Feyenoord die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Willem II
2
1
LIVE Feyenoord - Willem II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Willem II Doelpunt L. Andersen Willem II
39' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. Peters Willem II
61' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Nelom Feyenoord
66' Wissel Willem II Wissel F. Heerkens voor L. de Sa Willem II
70' Wissel Willem II Wissel R. Zivkovic voor L. Andersen Willem II
71' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Vejinovic Feyenoord
74' Wissel Feyenoord Wissel L. Immers voor M. Vejinovic Feyenoord
77' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Wuytens Willem II
85' Wissel Feyenoord Wissel B. Basaçikoglu voor M. Nelom Feyenoord
88' Doelpunt Feyenoord Doelpunt T. Vilhena met assist van E. Elia Feyenoord
92' Wissel Willem II Wissel A. Nemec voor E. Falkenburg Willem II
106' Gele kaart Willem II Gele kaart voor R. Braber Willem II
117' Tweede gele kaart Willem II Tweede gele kaart voor D. Wuytens Willem II
118' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Heerkens Willem II
119' Penalty Feyenoord Penalty D. Kuijt Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Willem II
Opstellingen Feyenoord - Willem II

Voorbeschouwing Feyenoord - Willem II

Feyenoord en Willem II spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en Willem II elkaar treffen in de KNVB Beker.