Nabeschouwing Genemuiden - ADO Den Haag (3-3) (3-1 na strafschoppen) || KNVB Beker 2015/2016

Dinsdag 22 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Genemuiden het dinsdag 22 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Wetering in Genemuiden.

Via de Genemuiden - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genemuiden - ADO Den Haag (3-3) (3-1 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Genemuiden en ADO Den Haag is geëindigd in een overwinning voor Genemuiden. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Genemuiden het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

In de 18e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Gorré. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het ADO Den Haag dat via M. Havenaar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. van der Kolk dacht na 42 minuten te scoren voor Genemuiden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Genemuiden via A. van der Kolk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 97e minuut werd M. van der Kooy van Genemuiden met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genemuiden met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 100e minuut scoorde J. Riemens namens Genemuiden. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 120e minuut leek L. Marengo te scoren voor ADO Den Haag, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-1 score in het voordeel van Genemuiden, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Genemuiden - ADO Den Haag
3
3
LIVE Genemuiden - ADO Den Haag 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genemuiden - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt K. Gorré ADO Den Haag
37' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt M. Havenaar ADO Den Haag
42' Doelpunt Genemuiden Doelpunt A. van der Kolk Genemuiden
49' Doelpunt Genemuiden Doelpunt A. van der Kolk Genemuiden
61' Wissel Genemuiden Wissel S. Visscher voor M. Jansen Genemuiden
65' Wissel ADO Den Haag Wissel K. Jansen voor T. Kristensen ADO Den Haag
65' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Kastaneer voor M. Havenaar ADO Den Haag
70' Wissel Genemuiden Wissel C. Riemens voor P. Lip Genemuiden
75' Gele kaart Genemuiden Gele kaart voor R. Boes Genemuiden
80' Gele kaart Genemuiden Gele kaart voor J. Riemens Genemuiden
88' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Marengo voor E. Duplan ADO Den Haag
89' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Gorré ADO Den Haag
97' Rode kaart Genemuiden Rode kaart voor M. van der Kooy Genemuiden
100' Doelpunt Genemuiden Doelpunt J. Riemens Genemuiden
116' Wissel Genemuiden Wissel R. van Lente voor G. Tissingh Genemuiden
120' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Marengo ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Genemuiden - ADO Den Haag
Opstellingen Genemuiden - ADO Den Haag

Voorbeschouwing Genemuiden - ADO Den Haag

Genemuiden en ADO Den Haag spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Genemuiden en ADO Den Haag elkaar treffen in de KNVB Beker.