Nabeschouwing Angers SCO - Olympique Marseille (0-0) || Ligue 1

Woensdag 22 september 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Angers SCO het woensdag 22 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Olympique Marseille (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Angers SCO en Olympique Marseille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Olympique Marseille, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ruddy Buquet niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Angers SCO - Olympique Marseille
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
108
146
Gevaarlijke aanvallen
54
53
Passes
463
698
Overtredingen
9
7
Buitenspel
1
1
Corners
4
2
Wissels
4
5
LIVE Angers SCO - Olympique Marseille 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Olympique Marseille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Ounahi Angers SCO
52' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor D. Caleta-Car Olympique Marseille
59' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor L. Balerdi Olympique Marseille
59' Wissel Olympique Marseille Wissel K. de La Fuente voor P. Lirola Olympique Marseille
59' Wissel Olympique Marseille Wissel C. Under voor Luis Henrique Olympique Marseille
59' Wissel Olympique Marseille Wissel L. Peres voor J. Amavi Olympique Marseille
65' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor A. Harit Olympique Marseille
66' Wissel Angers SCO Wissel M. Cho voor S. Bahoken Angers SCO
71' Wissel Angers SCO Wissel T. Mangani voor E. Ebosse Angers SCO
71' Wissel Angers SCO Wissel B. Brahimi voor A. Fulgini Angers SCO
77' Wissel Olympique Marseille Wissel P. Gueye voor B. Kamara Olympique Marseille
84' Wissel Angers SCO Wissel W. Taibi voor B. Mendy Angers SCO
84' Wissel Olympique Marseille Wissel M. Guendouzi voor A. Harit Olympique Marseille
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Olympique Marseille
Opstellingen Angers SCO - Olympique Marseille
De opstellingen van Angers SCO en Olympique Marseille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Olympique Marseille zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gérald Baticle
Formatie 3-4-3
Coach Jorge Luis Sampaoli Moya
Voorbeschouwing Angers SCO - Olympique Marseille

Angers SCO en Olympique Marseille treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Olympique Marseille in de Ligue 1 vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Marseille. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Olympique Marseille favoriet. 4 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Angers SCO. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Angers SCO 2
Winst Olympique Marseille 4
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 4e positie staat, terwijl we Olympique Marseille terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Angers SCO - Olympique Marseille Opstelling Angers SCO Opstelling Olympique Marseille Live Angers SCO - Olympique Marseille Live Angers SCO - Olympique Marseille kijken Angers SCO - Olympique Marseille kijken Live Angers SCO - Olympique Marseille stream Angers SCO - Olympique Marseille Fox Sports Nabeschouwing Angers SCO - Olympique Marseille Uitslag Angers SCO - Olympique Marseille Statistieken Angers SCO - Olympique Marseille Ligue 1 2021/2022 Angers SCO - Olympique Marseille wedden Angers SCO - Olympique Marseille gokken Angers SCO - Olympique Marseille Unibet