Nabeschouwing Clermont - Lorient (0-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het zondag 13 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Lorient (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Clermont en Lorient is onder leiding van scheidsrechter Bastien Dechepy geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lorient. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door I. Kone, waarmee Lorient met 0-1 de leiding nam. Lorient vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Petrot op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lorient.

LIVE Clermont - Lorient 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Gastien Clermont
53' Gele kaart Lorient Gele kaart voor B. Innocent Lorient
61' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor Q. Boisgard Lorient
61' Wissel Lorient Wissel I. Kone voor T. Moffi Lorient
69' Wissel Clermont Wissel M. Bayo voor G. Kyei Clermont
69' Wissel Clermont Wissel J. Dossou voor E. Rashani Clermont
69' Wissel Clermont Wissel J. Allevinah voor L. Da Cunha Clermont
72' Doelpunt Lorient Doelpunt I. Kone Lorient 0-1
76' Doelpunt Lorient Doelpunt L. Petrot Lorient 0-2
83' Gele kaart Lorient Gele kaart voor I. Kone Lorient
83' Wissel Clermont Wissel S. Khaoui voor J. Berthomier Clermont
86' Wissel Lorient Wissel D. Ouattara voor A. Lauriente Lorient
91' Wissel Lorient Wissel Igor Silva voor E. Le Fee Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Lorient
Opstellingen Clermont - Lorient
De opstellingen van Clermont en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Lorient zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Pascal Gastien
Coach Christophe Pélissier
Voorbeschouwing Clermont - Lorient

Clermont en Lorient treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastien Dechepy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Clermont en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Clermont 0
Winst Lorient 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 16e positie staat, terwijl we Lorient terugvinden op de 18e plaats.