Nabeschouwing Clermont - Saint-Étienne (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het zondag 13 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Saint-Étienne (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Clermont en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-2 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door C. Hountondji, waarmee Clermont met 1-0 de leiding nam. Saint-Étienne kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Camara, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette T. Kolodziejczak zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Saint-Étienne de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Saint-Étienne dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Clermont - Saint-Étienne 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor R. Boudebouz Saint-Étienne
19' Gele kaart Clermont Gele kaart voor C. Hountondji Clermont
39' Doelpunt Clermont Doelpunt C. Hountondji met assist van J. Berthomier Clermont 1-0
46' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor L. Douath Saint-Étienne
52' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Gastien Clermont
54' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Bouanga voor A. Nordin Saint-Étienne
64' Wissel Clermont Wissel J. Allevinah voor L. Da Cunha Clermont
64' Wissel Clermont Wissel Y. Magnin voor J. Berthomier Clermont
71' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt M. Camara met assist van S. Thioub Saint-Étienne 1-1
74' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor S. Thioub Saint-Étienne
80' Wissel Clermont Wissel A. Mendy voor E. Rashani Clermont
82' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt T. Kolodziejczak met assist van R. Hamouma Saint-Étienne 1-2
86' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Macon voor R. Boudebouz Saint-Étienne
86' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor W. Khazri Saint-Étienne
88' Wissel Clermont Wissel G. Kyei voor J. Gastien Clermont
91' Gele kaart Clermont Gele kaart voor A. Seidu Clermont
94' Gele kaart Clermont Gele kaart voor A. Zedadka Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Saint-Étienne
Opstellingen Clermont - Saint-Étienne
De opstellingen van Clermont en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Formatie 3-4-1-2
Coach Pascal Dupraz
Voorbeschouwing Clermont - Saint-Étienne

Clermont en Saint-Étienne treffen elkaar in de 24e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Clermont en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Saint-Étienne favoriet. 1 keer wist de ploeg van Clermont te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Clermont. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Clermont 0
Winst Saint-Étienne 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 15e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 20e plaats.