Nabeschouwing Metz - Nantes (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 27 februari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Metz het zondag 27 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Nantes (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Metz en Nantes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor V. Pajot in de 86e minuut, waardoor Metz met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Metz en Nantes gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Nantes kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Florent Batta voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Metz - Nantes 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Nantes Gele kaart voor W. Cyprien Nantes
51' Gele kaart Nantes Gele kaart voor C. Traore Nantes
59' Gele kaart Metz Gele kaart voor I. Amadou Metz
62' Wissel Nantes Wissel M. Coco voor O. Bukari Nantes
63' Wissel Metz Wissel O. Nguette voor F. Boulaya Metz
63' Wissel Metz Wissel N. De Preville voor L. Mafouta Metz
72' Wissel Nantes Wissel R. Perreira de Sa voor R. Kolo Muani Nantes
72' Wissel Nantes Wissel W. Geubbels voor L. Blas Nantes
81' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor C. Traore Nantes
81' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor W. Cyprien Nantes
86' Rode kaart Metz Rode kaart voor V. Pajot Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Nantes
Opstellingen Metz - Nantes
De opstellingen van Metz en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Frédéric Antonetti
Formatie 5-3-2
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Metz - Nantes

Metz en Nantes treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 15 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nantes. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Metz als Nantes wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Metz 3
Winst Nantes 3
Gelijkspel 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 19e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 7e plaats.