In de Ligue 1 neemt Montpellier het zondag 28 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Olympique Lyon (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. Paqueta, waarmee Olympique Lyonnais met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Olympique Lyon.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Olympique Lyon
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
92
119
Gevaarlijke aanvallen
42
61
Passes
423
560
Overtredingen
7
15
Buitenspel
1
1
Corners
8
5
Wissels
4
4
LIVE Montpellier - Olympique Lyon 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt L. Paqueta Olympique Lyonnais 0-1
29' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor I. Slimani Olympique Lyonnais
40' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Caqueret Olympique Lyonnais
45' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Boateng Olympique Lyonnais
56' Wissel Montpellier Wissel S. E. Wahi voor N. Gioacchini Montpellier
67' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Emerson Olympique Lyonnais
68' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor J. Ferri Montpellier
73' Wissel Olympique Lyonnais Wissel D. Da Silva voor J. Boateng Olympique Lyonnais
74' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembele voor I. Slimani Olympique Lyonnais
74' Wissel Olympique Lyonnais Wissel T. Mendes voor B. Guimaraes Olympique Lyonnais
74' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor V. Germain Montpellier
83' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor J. Chotard Montpellier
83' Wissel Montpellier Wissel J. Sambia voor A. Souquet Montpellier
83' Wissel Olympique Lyonnais Wissel R. Cherki voor L. Paqueta Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Olympique Lyon
Opstellingen Montpellier - Olympique Lyon
De opstellingen van Montpellier en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Montpellier - Olympique Lyon

Montpellier en Olympique Lyon treffen elkaar in de 15e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 12 keer wist de ploeg van Montpellier te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Montpellier. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 7
Winst Olympique Lyon 12
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 9e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Montpellier - Olympique Lyon Opstelling Montpellier Opstelling Olympique Lyon Live Montpellier - Olympique Lyon Live Montpellier - Olympique Lyon kijken Montpellier - Olympique Lyon kijken Live Montpellier - Olympique Lyon stream Montpellier - Olympique Lyon Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Olympique Lyon Uitslag Montpellier - Olympique Lyon Statistieken Montpellier - Olympique Lyon Ligue 1 2021/2022 Montpellier - Olympique Lyon wedden Montpellier - Olympique Lyon gokken Montpellier - Olympique Lyon Unibet