In de Ligue 1 neemt Olympique Marseille het zaterdag 4 december 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Orange Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Olympique Marseille Gelijk Winst Brest
1.6x inzet 4.1x inzet 5.4x inzet
LIVE Olympique Marseille - Brest 0-0

Vanaf zaterdag 4 december 2021 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Olympique Marseille - Brest volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 12 uur, 6 minuten en 12 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille - Brest
Opstellingen Olympique Marseille - Brest

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olympique Marseille - Brest

Olympique Marseille en Brest treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Marseille en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Marseille. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Olympique Marseille favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Brest slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Marseille 6
Winst Brest 1
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Marseille op een 2e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Olympique Marseille - Brest Opstelling Olympique Marseille Opstelling Brest Live Olympique Marseille - Brest Live Olympique Marseille - Brest kijken Olympique Marseille - Brest kijken Live Olympique Marseille - Brest stream Olympique Marseille - Brest Fox Sports Nabeschouwing Olympique Marseille - Brest Uitslag Olympique Marseille - Brest Statistieken Olympique Marseille - Brest Ligue 1 2021/2022 Olympique Marseille - Brest wedden Olympique Marseille - Brest gokken Olympique Marseille - Brest Unibet