In de Ligue 1 neemt Rennes het zondag 22 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Nantes (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door M. Terrier, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rennes dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rennes uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Nantes
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
4
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
120
83
Gevaarlijke aanvallen
56
33
Passes
520
314
Overtredingen
14
12
Buitenspel
1
1
Corners
6
2
Wissels
5
5
LIVE Rennes - Nantes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
27' Gele kaart Nantes Gele kaart voor L. Blas Nantes
43' Wissel Rennes Wissel K. D. Sulemana voor J. Doku Rennes
46' Wissel Nantes Wissel R. Perreira de Sa voor M. Simon Nantes
57' Gele kaart Nantes Gele kaart voor J. Castelletto Nantes
58' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Terrier met assist van B. Santamaria Rennes 1-0
67' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor A. Girotto Nantes
67' Wissel Nantes Wissel D. Appiah voor S. Corchia Nantes
67' Wissel Nantes Wissel O. Bukari voor R. Emond Nantes
76' Wissel Rennes Wissel E. Camavinga voor M. Terrier Rennes
79' Gele kaart Rennes Gele kaart voor K. D. Sulemana Rennes
86' Wissel Rennes Wissel R. del Castillo voor B. Bourigeaud Rennes
86' Wissel Rennes Wissel M. Abline voor F. Tait Rennes
86' Wissel Rennes Wissel C. Ugochukwu voor S. Guirassy Rennes
88' Wissel Nantes Wissel Q. Merlin voor P. Chirivella Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Nantes
Opstellingen Rennes - Nantes
De opstellingen van Rennes en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bruno Génésio
Formatie 4-4-2
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Rennes - Nantes

Rennes en Nantes treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Nantes slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rennes 11
Winst Nantes 3
Gelijkspel 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 12e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rennes - Nantes Opstelling Rennes Opstelling Nantes Live Rennes - Nantes Live Rennes - Nantes kijken Rennes - Nantes kijken Live Rennes - Nantes stream Rennes - Nantes Fox Sports Nabeschouwing Rennes - Nantes Uitslag Rennes - Nantes Statistieken Rennes - Nantes Ligue 1 2021/2022 Rennes - Nantes wedden Rennes - Nantes gokken Rennes - Nantes Unibet