In de Ligue 1 neemt Strasbourg het zaterdag 25 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Lille (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Lille is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. David, waarmee Lille met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 57e minuut voor dat Lille via J. David op 0-2 kwam te staan. In de 75e minuut wist Strasbourg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Sissoko. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Strasbourg kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 79e minuut werd A. Thomasson van Strasbourg met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Strasbourg het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Lille dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Strasbourg - Lille
Goals
1
2
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
10
17
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
110
81
Gevaarlijke aanvallen
54
33
Passes
446
337
Overtredingen
16
12
Buitenspel
0
1
Corners
8
8
Wissels
4
4
LIVE Strasbourg - Lille 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor H. Diallo Strasbourg
23' Doelpunt Lille Doelpunt J. David met assist van T. Weah Lille 0-1
38' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Djiku Strasbourg
38' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor M. Le Marchand Strasbourg
57' Penalty Lille Penalty J. David Lille 0-2
58' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor J. Aholou Strasbourg
58' Wissel Strasbourg Wissel F. Guilbert voor A. Djiku Strasbourg
59' Wissel Strasbourg Wissel L. Ajorque voor K. Gameiro Strasbourg
62' Wissel Lille Wissel G. Gudmundsson voor A. Gomes Lille
62' Wissel Lille Wissel T. Djalo voor Z. Celik Lille
70' Gele kaart Lille Gele kaart voor I. Grbic Lille
74' Wissel Lille Wissel Y. Yazici voor J. Ikone Lille
75' Doelpunt Strasbourg Doelpunt I. Sissoko met assist van L. Ajorque Strasbourg 1-2
78' Gele kaart Lille Gele kaart voor T. Djalo Lille
79' Rode kaart Strasbourg Rode kaart voor A. Thomasson Strasbourg
81' Gele kaart Lille Gele kaart voor Xeka Lille
82' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor D. Lienard Strasbourg
82' Wissel Lille Wissel A. Onana voor J. David Lille
83' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Ajorque Strasbourg
88' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Stephan Strasbourg
91' Gele kaart Lille Gele kaart voor R. Mandava Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Lille
Opstellingen Strasbourg - Lille
De opstellingen van Strasbourg en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Strasbourg - Lille

Strasbourg en Lille treffen elkaar in de 8e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 6 keer wist de ploeg van Strasbourg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Strasbourg. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Strasbourg 2
Winst Lille 6
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 9e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Strasbourg - Lille Opstelling Strasbourg Opstelling Lille Live Strasbourg - Lille Live Strasbourg - Lille kijken Strasbourg - Lille kijken Live Strasbourg - Lille stream Strasbourg - Lille Fox Sports Nabeschouwing Strasbourg - Lille Uitslag Strasbourg - Lille Statistieken Strasbourg - Lille Ligue 1 2021/2022 Strasbourg - Lille wedden Strasbourg - Lille gokken Strasbourg - Lille Unibet