Nabeschouwing Anzhi - Zenit (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Anzhi het zondag 30 september 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Zenit (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Anzhi en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Anzhi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door C. Marchisio, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Anzhi kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ponce, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut moest Anzhi verder met een man minder nadat D. Belorukov een rode kaart had gekregen.

V. Kulik zette Anzhi even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Aleksey Matyunin toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Matyunin, waardoor Anzhi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Anzhi - Zenit 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor K. Savichev Anzhi
9' Gele kaart Zenit Gele kaart voor L. Paredes Zenit
46' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyaev voor O. Shatov Zenit
47' Doelpunt Zenit Doelpunt C. Marchisio Zenit 0-1
59' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Chaykovskiy Anzhi
60' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Udaliy Anzhi
61' Wissel Zenit Wissel A. Kokorin voor C. Marchisio Zenit
63' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Belorukov Anzhi
69' Wissel Anzhi Wissel A. Akhjadov voor P. Dolgov Anzhi
71' Doelpunt Anzhi Doelpunt A. Ponce met assist van A. Akhjadov Anzhi 1-1
72' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor A. Ponce Anzhi
75' Rode kaart Anzhi Rode kaart voor D. Belorukov Anzhi
80' Wissel Anzhi Wissel G. Ondoua voor A. Ponce Anzhi
82' Gele kaart Zenit Gele kaart voor I. Smolnikov Zenit
83' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor E. Nabiullin Zenit
83' Penalty Anzhi Penalty V. Kulik Anzhi 2-1
84' Wissel Anzhi Wissel D. Glebov voor M. Rabiu Anzhi
94' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor Y. Dyupin Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Anzhi - Zenit
Opstellingen Anzhi - Zenit
De opstellingen van Anzhi en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anzhi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.