Nabeschouwing Burnley - Brentford (3-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Burnley het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Brentford (3-1)

Het Premier League duel tussen Burnley en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 3-1 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Burnley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Wood. Burnley vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lowton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Burnley, waarmee M. Cornet zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed S. Ghoddos iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Brentford werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Brentford echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Burnley.

LIVE Burnley - Brentford 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood Burnley 1-0
15' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Cornet Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel G. Cornet Burnley
32' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Lowton met assist van C. Taylor Burnley 2-0
36' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Cornet met assist van D. McNeil Burnley 3-0
58' Wissel Brentford Wissel S. Ghoddos voor F. Onyeka Brentford
68' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor M. Cornet Burnley
68' Wissel Brentford Wissel V. Janelt voor M. Jensen Brentford
72' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Ghoddos Brentford
77' Wissel Brentford Wissel M. Roerslev Rasmussen voor S. Canos Brentford
79' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Ghoddos met assist van C. Norgaard Brentford 3-1
83' Gele kaart Burnley Gele kaart voor D. McNeil Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Brentford
Opstellingen Burnley - Brentford
De opstellingen van Burnley en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.