Nabeschouwing Valencia - Deportivo Alavés (3-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Valencia het zondag 12 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Deportivo Alavés (3-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 3-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Ximo Navarro, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Valencia kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Carlos Soler, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette Santi Mina zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Valencia vergroot nadat K. Gameiro de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Valencia.

LIVE Valencia - Deportivo Alavés 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ximo Navarro met assist van Jony Deportivo Alavés 0-1
17' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Brašanac Deportivo Alavés
29' Doelpunt Valencia Doelpunt Carlos Soler Valencia 1-1
34' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van Dani Parejo Valencia 2-1
35' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Tomás Pina Deportivo Alavés
45' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
64' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Paulista Valencia
65' Wissel Deportivo Alavés Wissel Borja Bastón voor Martín Deportivo Alavés
65' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Rodrigo Valencia
68' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Gameiro met assist van José Gayá Valencia 3-1
72' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Borja Bastón Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor Tomás Pina Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Twumasi voor D. Rolan Deportivo Alavés
82' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor D. Wass Valencia
83' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor Santi Mina Valencia
89' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Laguardia Deportivo Alavés
93' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor P. Twumasi Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Deportivo Alavés
Opstellingen Valencia - Deportivo Alavés
De opstellingen van Valencia en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Deportivo Alavés

Valencia en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 5 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 5
Winst Deportivo Alavés 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 6e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 10e plaats.