Nabeschouwing Athletic Club - Levante (1-3) || Primera División 2017/2018

Maandag 23 april 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Athletic Club het maandag 23 april 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Levante (1-3)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Levante is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-3 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Garcia, waarmee Athletic Club met 1-0 de leiding nam. Levante kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Bardhi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette E. Bardhi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Levante vergroot nadat J. Morales de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Levante.

LIVE Athletic Club - Levante 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Athletic Club Doelpunt R. Garcia Athletic Club 1-0
41' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Iturraspe Athletic Club
42' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi Levante 1-1
44' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi Levante 1-2
45' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
53' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor R. Garcia Athletic Club
55' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Lerma Levante
63' Wissel Athletic Club Wissel I. Muniain voor A. Iturraspe Athletic Club
71' Wissel Levante Wissel S. Lukic voor E. Bardhi Levante
75' Wissel Athletic Club Wissel Sabin voor M. Susaeta Athletic Club
79' Wissel Levante Wissel Jason voor P. Lopez Levante
83' Wissel Athletic Club Wissel M. Rico voor M. Balenziaga Athletic Club
84' Wissel Levante Wissel M. Roger voor E. Boateng Levante
88' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Nunez Athletic Club
89' Gele kaart Levante Gele kaart voor Jason Levante
90' Doelpunt Levante Doelpunt J. Morales met assist van Chema Levante 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Levante
Opstellingen Athletic Club - Levante

Voorbeschouwing Athletic Club - Levante

Athletic Club en Levante treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Levante in de Primera División vond plaats op 10 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Levante slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 12
Winst Levante 3
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 14e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 17e plaats.