Nabeschouwing Levante - Athletic Club (1-2) || Primera División 2017/2018

Zondag 10 december 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Levante het zondag 10 december 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Athletic Club (1-2)

Het Primera División duel tussen Levante en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernandez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. A. Aduriz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Athletic Club vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Laporte zorgde ervoor dat Levante op 1-1 kwam te staan in de 73e minuut. Via een eigen goal van S. Postigo kwam Athletic Club in de 79e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Estrada Fernandez, waardoor Athletic Club dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Levante - Athletic Club 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Levante Gele kaart voor Tono Levante
5' Penalty Athletic Club Penalty A. Aduriz Athletic Club 0-1
37' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor M. Sidi El Hacen Levante
40' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor R. Garcia Athletic Club
46' Wissel Levante Wissel Ivi voor S. Moore Levante
69' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor M. Rico Athletic Club
71' Wissel Athletic Club Wissel I. Williams voor A. Aduriz Athletic Club
73' Eigen doelpunt Levante Eigen doelpunt A. Laporte Levante 1-1
76' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor M. Vesga Athletic Club
79' Eigen doelpunt Athletic Club Eigen doelpunt S. Postigo Athletic Club 1-2
79' Gele kaart Levante Gele kaart voor Chema Levante
79' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Campana Levante
82' Wissel Athletic Club Wissel E. Saborit voor M. Susaeta Athletic Club
89' Wissel Athletic Club Wissel Sabin voor O. de Marcos Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Athletic Club
Opstellingen Levante - Athletic Club

Voorbeschouwing Levante - Athletic Club

Levante en Athletic Club treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernandez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 24 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 11 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Levante. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 3
Winst Athletic Club 11
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 14e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 17e plaats.