Nabeschouwing Málaga - Athletic Club (3-3) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 23 september 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Málaga het zaterdag 23 september 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Athletic Club (3-3)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Málaga en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. A. Aduriz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Athletic Club vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Málaga kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Rolan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette I. Williams zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Athletic Club de leiding in de wedstrijd nam.

In de 52e minuut moest Málaga verder met een man minder, nadat Z. Kuzmanovic een tweede gele kaart kreeg. Na 70 minuten werd de voorsprong voor Athletic Club vergroot nadat I. Williams de 1-3 wist te scoren. Málaga verkleinde in de 81e minuut de achterstand doordat P. Baysse de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door D. Rolan van Málaga,waardoor beide ploegen in de 84e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos del Cerro Grande en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Málaga - Athletic Club 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Málaga Gele kaart voor L. Hernandez Málaga
4' Penalty Athletic Club Penalty A. Aduriz Athletic Club 0-1
35' Doelpunt Málaga Doelpunt D. Rolan met assist van Z. Kuzmanovic Málaga 1-1
49' Gele kaart Málaga Gele kaart voor B. Baston Málaga
51' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Williams met assist van I. Muniain Athletic Club 1-2
51' Gele kaart Málaga Gele kaart voor F. Ricca Málaga
52' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Z. Kuzmanovic Málaga
52' Tweede gele kaart Málaga Tweede gele kaart voor Z. Kuzmanovic Málaga
53' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Recio Málaga
53' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Laporte Athletic Club
60' Gele kaart Málaga Gele kaart voor R. Rosales Málaga
62' Wissel Málaga Wissel J. Carlos voor A. Mula Málaga
69' Wissel Málaga Wissel Juanpi voor F. Ricca Málaga
70' Wissel Athletic Club Wissel M. Susaeta voor I. Cordoba Athletic Club
70' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Williams met assist van I. Muniain Athletic Club 1-3
75' Wissel Athletic Club Wissel R. Garcia voor A. Aduriz Athletic Club
81' Doelpunt Málaga Doelpunt P. Baysse met assist van Juanpi Málaga 2-3
84' Doelpunt Málaga Doelpunt D. Rolan Málaga 3-3
87' Wissel Málaga Wissel E. Rolon voor B. Baston Málaga
88' Wissel Athletic Club Wissel A. Aketxe voor M. San Jose Athletic Club
89' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Aketxe Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Athletic Club
Opstellingen Málaga - Athletic Club

Voorbeschouwing Málaga - Athletic Club

Málaga en Athletic Club treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 5 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 20 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Málaga als Athletic Club wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Winst Málaga 6
Winst Athletic Club 6
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Málaga op een 20e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 10e plaats.