Nabeschouwing Krasnodar - Spartak Moskva (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krasnodar het zaterdag 18 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Spartak Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door Zé Luís, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. In de 91e minuut moest Ari van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sergey Lapochkin een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Krasnodar verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Spartak Moskva de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Krasnodar - Spartak Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor D. Stotskiy Krasnodar
55' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Fernando Spartak Moskva
61' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Timofeev voor Fernando Spartak Moskva
65' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Tashaev voor A. Samedov Spartak Moskva
71' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor V. Claesson Krasnodar
72' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Tashaev Spartak Moskva
76' Wissel Spartak Moskva Wissel Zé Luís voor Luiz Adriano Spartak Moskva
78' Wissel Krasnodar Wissel M. Pereyra voor P. Mamaev Krasnodar
83' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatyev voor Wamberto Krasnodar
85' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
88' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Zé Luís met assist van S. Gigot Spartak Moskva 0-1
91' Rode kaart Krasnodar Rode kaart voor Ari Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Spartak Moskva
Opstellingen Krasnodar - Spartak Moskva
De opstellingen van Krasnodar en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Spartak Moskva

Krasnodar en Spartak Moskva treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 18 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 10 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Krasnodar. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 3
Winst Spartak Moskva 10
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 4e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 3e plaats.