Nabeschouwing Rostov - Anzhi (1-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Rostov het zaterdag 27 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Anzhi (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Anzhi is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door B. Sigurðarson, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. In de 53e minuut kreeg D. Skopintsev van Rostov voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rostov de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rostov.

LIVE Rostov - Anzhi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Skopintsev Rostov
25' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Guliev Rostov
37' Doelpunt Rostov Doelpunt B. Sigurðarson met assist van A. Yusupov Rostov 1-0
46' Wissel Anzhi Wissel I. Markelov voor P. Dolgov Anzhi
53' Tweede gele kaart Rostov Tweede gele kaart voor D. Skopintsev Rostov
56' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Chaykovskiy Anzhi
64' Wissel Anzhi Wissel D. Khamdamov voor I. Chaykovskiy Anzhi
64' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor J. Chancellor Anzhi
67' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor K. Savichev Anzhi
70' Wissel Rostov Wissel A. Shchadin voor B. Sigurðarson Rostov
77' Wissel Anzhi Wissel A. Katsaev voor R. Gigolaev Anzhi
86' Wissel Rostov Wissel V. Kjartansson voor E. Shomurodov Rostov
89' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor M. Rabiu Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Anzhi
Opstellingen Rostov - Anzhi
De opstellingen van Rostov en Anzhi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Anzhi zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rostov - Anzhi

Rostov en Anzhi treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Anzhi in de Russische Premier League vond plaats op 26 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Rostov favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Anzhi slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rostov 6
Winst Anzhi 1
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 5e positie staat, terwijl we Anzhi terugvinden op de 15e plaats.