Nabeschouwing Hibernian - Ross County (3-0) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hibernian het woensdag 12 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Ross County (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Ross County is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. McNulty, waarmee Hibernian met 1-0 de leiding nam. Hibernian vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Doidge op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 82e minuut was de ideale kans voor Hibernian om te scoren. M. McNulty was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 84e minuut volgde een derde treffer van Hibernian, waarmee A. Jackson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Hibernian dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hibernian - Ross County 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Hibernian Doelpunt M. McNulty met assist van S. Allan Hibernian 1-0
41' Doelpunt Hibernian Doelpunt C. Doidge met assist van J. Newell Hibernian 2-0
50' Gele kaart Ross County Gele kaart voor L. Fontaine Ross County
59' Wissel Ross County Wissel D. Cowie voor R. Draper Ross County
68' Wissel Ross County Wissel J. Mullin voor H. Paton Ross County
68' Wissel Ross County Wissel O. Shaw voor L. Erwin Ross County
73' Wissel Hibernian Wissel F. Murray voor S. Allan Hibernian
76' Gele kaart Ross County Gele kaart voor I. Vigurs Ross County
77' Wissel Hibernian Wissel S. Omeonga voor V. Slivka Hibernian
82' Gele kaart Ross County Gele kaart voor M. Fraser Ross County
82' Penalty gemist Hibernian Penalty gemist M. McNulty Hibernian
84' Doelpunt Hibernian Doelpunt A. Jackson met assist van J. Newell Hibernian 3-0
87' Wissel Hibernian Wissel J. Gullan voor M. McNulty Hibernian
92' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor J. Newell Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Ross County
Opstellingen Hibernian - Ross County
De opstellingen van Hibernian en Ross County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ross County zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.