Nabeschouwing Motherwell - Celtic (0-4) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 5 februari 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Motherwell het woensdag 5 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Celtic (0-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Celtic is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door O. Edouard, waarmee Celtic met 0-1 de leiding nam. Celtic vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Griffiths op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee C. McGregor zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Celtic in de 80e minuut, nadat O. Edouard de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Celtic.

LIVE Motherwell - Celtic 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Edouard Celtic 0-1
51' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths met assist van C. McGregor Celtic 0-2
57' Wissel Motherwell Wissel S. Seedorf voor R. Aarons Motherwell
71' Wissel Motherwell Wissel C. Manzinga voor C. Long Motherwell
71' Wissel Motherwell Wissel R. MacIver voor J. Hylton Motherwell
71' Wissel Celtic Wissel R. Christie voor L. Griffiths Celtic
75' Doelpunt Celtic Doelpunt C. McGregor met assist van J. Forrest Celtic 0-3
79' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor D. Gallagher Motherwell
80' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Edouard Celtic 0-4
83' Wissel Celtic Wissel P. Klimala voor O. Edouard Celtic
86' Wissel Celtic Wissel T. Rogic voor O. Ntcham Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Celtic
Opstellingen Motherwell - Celtic
De opstellingen van Motherwell en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Celtic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.