Nabeschouwing Adanaspor - Alanyaspor (3-2) || Super Lig 2016/2017

Maandag 26 september 2016 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Adanaspor het maandag 26 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adanaspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adanaspor - Alanyaspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Adanaspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboga geëindigd in een 3-2 overwinning voor Adanaspor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Adanaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Altindag. Helaas voor Adanaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Alanyaspor dat via A. Ba dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Suat Arslanboga. M. Gueye dacht na 48 minuten te scoren voor Adanaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde Alanyaspor via W. Guerrier, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Adanaspor via C. Özdemir de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Suat Arslanboga.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Suat Arslanboga niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Adanaspor - Alanyaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adanaspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor O. Viera Adanaspor
27' Doelpunt Adanaspor Doelpunt T. Altindag met assist van Roni Adanaspor
30' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt A. Ba Alanyaspor
48' Doelpunt Adanaspor Doelpunt M. Gueye met assist van Roni Adanaspor
46' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
51' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor T. Yalçıner Alanyaspor
55' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt W. Guerrier Alanyaspor
57' Wissel Alanyaspor Wissel G. Iravul voor T. Yalçıner Alanyaspor
59' Wissel Adanaspor Wissel C. Dilaver voor O. Viera Adanaspor
65' Doelpunt Adanaspor Doelpunt C. Özdemir met assist van M. Gueye Adanaspor
73' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor A. Ba Alanyaspor
74' Wissel Alanyaspor Wissel S. Yılmaz voor D. Vural Alanyaspor
77' Wissel Adanaspor Wissel Renan Foguinho voor C. Özdemir Adanaspor
86' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Roni Adanaspor
91' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor K. Omeruo Alanyaspor
95' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Candeias Alanyaspor
95' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor W. Guerrier Alanyaspor
92' Wissel Adanaspor Wissel Edgar Silva voor Roni Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adanaspor - Alanyaspor
Opstellingen Adanaspor - Alanyaspor
De opstellingen van Adanaspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adanaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.