Nabeschouwing Adanaspor - Antalyaspor (2-5) || Super Lig 2016/2017

Zondag 30 april 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Adanaspor het zondag 30 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adanaspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adanaspor - Antalyaspor (2-5)

Het Super Lig duel tussen Adanaspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 2-5 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Kadah. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Antalyaspor dat via S. Etoo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alper Ulusoy. S. Etoo dacht na 33 minuten te scoren voor Antalyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Antalyaspor via S. Etoo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Antalyaspor via M. El Kabir de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alper Ulusoy. In de 85e minuut scoorde S. Aytaç namens Adanaspor. Scheidsrechter Alper Ulusoy besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek A. Dereli te scoren voor Adanaspor, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Alper Ulusoy.

Kort daarna blies scheidsrechter Alper Ulusoy voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-5 eindresultaat.

LIVE Adanaspor - Antalyaspor 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adanaspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Vinícius Adanaspor
22' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt D. Kadah met assist van Ramon Antalyaspor
26' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Sandro Antalyaspor
28' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Etoo met assist van D. Kadah Antalyaspor
32' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor O. Viera Adanaspor
33' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Etoo met assist van O. Celustka Antalyaspor
46' Wissel Adanaspor Wissel C. Özdemir voor Renan Diniz Adanaspor
48' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor T. Altindag Adanaspor
56' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Etoo Antalyaspor
63' Wissel Antalyaspor Wissel S. Aytaç voor Diego Ângelo Antalyaspor
66' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor M. Etame Antalyaspor
74' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. El Kabir met assist van O. Celustka Antalyaspor
75' Wissel Adanaspor Wissel A. Bahçivan voor B. Yılmaz Adanaspor
75' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor M. Gueye Adanaspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel Z. Yildirim voor M. El Kabir Antalyaspor
85' Eigen doelpunt Adanaspor Eigen doelpunt S. Aytaç Adanaspor
90' Doelpunt Adanaspor Doelpunt A. Dereli Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adanaspor - Antalyaspor
Opstellingen Adanaspor - Antalyaspor

Voorbeschouwing Adanaspor - Antalyaspor

Adanaspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adanaspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 26 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Adanaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Adanaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.