Nabeschouwing Adanaspor - Bursaspor (1-2) || Super Lig 2016/2017

Vrijdag 19 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Adanaspor het vrijdag 19 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adanaspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adanaspor - Bursaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Adanaspor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Adanaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Renan Diniz. Helaas voor Adanaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Bursaspor dat via E. Ersoy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halil Umut Meler. P. Batalla dacht na 82 minuten te scoren voor Bursaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Umut Meler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Adanaspor - Bursaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adanaspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Adanaspor Doelpunt Renan Diniz met assist van M. Gueye Adanaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel S. Yıldırım voor C. Jorquera Bursaspor
51' Wissel Adanaspor Wissel M. Keskin voor B. Yılmaz Adanaspor
57' Doelpunt Bursaspor Doelpunt E. Ersoy met assist van P. Batalla Bursaspor
64' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor C. Özdemir Adanaspor
67' Wissel Adanaspor Wissel Edgar Silva voor C. Özdemir Adanaspor
75' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Kurtuluş Bursaspor
79' Wissel Bursaspor Wissel S. Bakış voor T. Necid Bursaspor
82' Doelpunt Bursaspor Doelpunt P. Batalla met assist van A. Behich Bursaspor
84' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor M. Gueye Adanaspor
87' Wissel Bursaspor Wissel E. Özgenc voor S. Kurtuluş Bursaspor
91' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Kısa Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adanaspor - Bursaspor
Opstellingen Adanaspor - Bursaspor
De opstellingen van Adanaspor en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adanaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Adanaspor - Bursaspor

Adanaspor en Bursaspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Adanaspor en Bursaspor elkaar treffen in de Super Lig.