Nabeschouwing Adanaspor - Kasımpaşa (2-0) || Super Lig 2016/2017

Maandag 30 januari 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Adanaspor het maandag 30 januari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adanaspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adanaspor - Kasımpaşa (2-0)

Het Super Lig duel tussen Adanaspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Bulent Yildirim geëindigd in een 2-0 overwinning voor Adanaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Adanaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Roni. Helaas voor Adanaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Adanaspor dat via Digão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bulent Yildirim.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bulent Yildirim niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Adanaspor - Kasımpaşa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adanaspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Adanaspor Doelpunt Roni Adanaspor
8' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Torun Kasımpaşa
9' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor M. Keskin Adanaspor
17' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Roni Adanaspor
62' Doelpunt Adanaspor Doelpunt Digão met assist van Vinícius Adanaspor
63' Wissel Adanaspor Wissel Reynaldo voor Vinícius Adanaspor
64' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Renan Foguinho Adanaspor
67' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Şahin voor D. Pavelka Kasımpaşa
67' Wissel Kasımpaşa Wissel C. Guanca voor A. Büyük Kasımpaşa
77' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor Roni Adanaspor
77' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Eduok voor T. Torun Kasımpaşa
85' Wissel Adanaspor Wissel C. Özdemir voor T. Altindag Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adanaspor - Kasımpaşa
Opstellingen Adanaspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Adanaspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adanaspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.