Nabeschouwing Adanaspor - Konyaspor (0-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 5 maart 2017 - 14:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Adanaspor het zondag 5 maart 2017 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adanaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adanaspor - Konyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Adanaspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Hope Release geëindigd in een 0-1 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 29e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Jønsson. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Hope Release niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Adanaspor - Konyaspor
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
3
3
Passes
576
381
Overtredingen
16
14
Buitenspel
2
1
Corners
2
3
LIVE Adanaspor - Konyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adanaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Konyaspor Doelpunt J. Jønsson met assist van N. Skubic Konyaspor
40' Wissel Konyaspor Wissel M. Fofana voor B. Douglas Konyaspor
63' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor Vinícius Adanaspor
67' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor A. Dereli Adanaspor
76' Wissel Konyaspor Wissel V. Findikli voor D. Rangelov Konyaspor
78' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Digão Adanaspor
79' Wissel Adanaspor Wissel Reynaldo voor C. Özdemir Adanaspor
105' Wissel Konyaspor Wissel H. Sönmez voor J. Jønsson Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adanaspor - Konyaspor
Opstellingen Adanaspor - Konyaspor
De opstellingen van Adanaspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adanaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Wissels Konyaspor
# Speler Pos.
1 Kaya Tarakçı K
5 Selim Ay V
11 Deni Milosevic M
21 Moryké Fofana M
2 Volkan Fındıklı M
27 Alban Meha M
61 Halil İbrahim Sönmez M
Voorbeschouwing Adanaspor - Konyaspor

Adanaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Hope Release en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adanaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 2 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Adanaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Adanaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Adanaspor 0
Winst Konyaspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Adanaspor - Konyaspor Opstelling Adanaspor Opstelling Konyaspor Live Adanaspor - Konyaspor Live Adanaspor - Konyaspor kijken Adanaspor - Konyaspor kijken Live Adanaspor - Konyaspor stream Adanaspor - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Adanaspor - Konyaspor Uitslag Adanaspor - Konyaspor Statistieken Adanaspor - Konyaspor Super Lig 2016/2017 Adanaspor - Konyaspor wedden Adanaspor - Konyaspor gokken Adanaspor - Konyaspor Unibet