Nabeschouwing Adanaspor - Osmanlıspor (1-5) || Super Lig 2016/2017

Zondag 19 februari 2017 - 13:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Adanaspor het zondag 19 februari 2017 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adanaspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adanaspor - Osmanlıspor (1-5)

Het Super Lig duel tussen Adanaspor en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-5 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Osmanlıspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Papa Alioune NDiaye. Helaas voor Osmanlıspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Osmanlıspor dat via P. Webó dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mete Kalkavan. A. Maher dacht na 50 minuten te scoren voor Osmanlıspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Adanaspor via Roni, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Osmanlıspor via T. Bifouma de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mete Kalkavan. In de 82e minuut scoorde M. Çağıran namens Osmanlıspor. Scheidsrechter Mete Kalkavan besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mete Kalkavan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

LIVE Adanaspor - Osmanlıspor 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adanaspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Maurício Ramos Adanaspor
19' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt Papa Alioune NDiaye met assist van P. Webó Osmanlıspor
20' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Papa Alioune NDiaye Osmanlıspor
38' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor V. Procházka Osmanlıspor
41' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor M. Keskin Adanaspor
42' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt P. Webó met assist van M. Güven Osmanlıspor
46' Wissel Adanaspor Wissel E. Uruç voor Digão Adanaspor
46' Wissel Adanaspor Wissel Roni voor M. Gueye Adanaspor
50' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Maher met assist van P. Webó Osmanlıspor
51' Doelpunt Adanaspor Doelpunt Roni Adanaspor
64' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Çürüksu Osmanlıspor
68' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt T. Bifouma met assist van P. Webó Osmanlıspor
69' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor C. Itandje Adanaspor
69' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor V. Koman Adanaspor
72' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Çağıran voor Papa Alioune NDiaye Osmanlıspor
77' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Renan Foguinho Adanaspor
79' Wissel Osmanlıspor Wissel Luiz Carlos voor T. Bifouma Osmanlıspor
82' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt M. Çağıran met assist van P. Webó Osmanlıspor
87' Wissel Osmanlıspor Wissel D. Delarge voor M. Çağıran Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adanaspor - Osmanlıspor
Opstellingen Adanaspor - Osmanlıspor
De opstellingen van Adanaspor en Osmanlıspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adanaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osmanlıspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Adanaspor - Osmanlıspor

Adanaspor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adanaspor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 18 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Osmanlıspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Adanaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Adanaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.