Nabeschouwing Adanaspor - İstanbul Başakşehir (1-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 24 december 2016 - 14:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Adanaspor het zaterdag 24 december 2016 om 14:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adanaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adanaspor - İstanbul Başakşehir (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Adanaspor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 43e minuut dacht İstanbul Başakşehir op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Attamah. Helaas voor İstanbul Başakşehir werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Adanaspor dat via M. Gueye dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Huseyin Gocek.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Huseyin Gocek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Adanaspor - İstanbul Başakşehir 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adanaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor A. Epureanu İstanbul Başakşehir
28' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
43' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt J. Attamah İstanbul Başakşehir
52' Doelpunt Adanaspor Doelpunt M. Gueye Adanaspor
58' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Doka Madureira voor C. Ünder İstanbul Başakşehir
65' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Pektemek voor M. Batdal İstanbul Başakşehir
67' Wissel Adanaspor Wissel E. Uruç voor A. Dereli Adanaspor
75' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Renan Diniz Adanaspor
81' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor I. Egribayat Adanaspor
83' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Napoleoni voor U. Uçar İstanbul Başakşehir
87' Wissel Adanaspor Wissel M. Keskin voor C. Özdemir Adanaspor
96' Wissel Adanaspor Wissel Edgar Silva voor M. Gueye Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adanaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Adanaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Adanaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adanaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.