Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Adanaspor (1-0) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 22 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Akhisar Belediyespor het zaterdag 22 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 19 Mayıs Stadyumu in Manisa.

Via de Akhisar Belediyespor - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Adanaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Adanaspor is onder leiding van scheidsrechter Ozgur Yankaya geëindigd in een 1-0 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Akhisar Belediyespor op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Rodallega. Helaas voor Akhisar Belediyespor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut kreeg O. Ayik van Akhisar Belediyespor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Akhisar Belediyespor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ozgur Yankaya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Akhisar Belediyespor - Adanaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt H. Rodallega met assist van Custodio Akhisar Belediyespor
36' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor C. Osmanpaşa Akhisar Belediyespor
39' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Mervan Celik Akhisar Belediyespor
44' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor V. Koman Adanaspor
45' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Didi Adanaspor
55' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayik voor Mervan Celik Akhisar Belediyespor
56' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
58' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor M. Keskin Adanaspor
62' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Sissoko voor L. NGuémo Akhisar Belediyespor
66' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Hurmacı Akhisar Belediyespor
80' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel S. Aydoğdu voor O. Hurmacı Akhisar Belediyespor
80' Wissel Adanaspor Wissel Edgar Silva voor Roni Adanaspor
82' Tweede gele kaart Akhisar Belediyespor Tweede gele kaart voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
94' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor T. Altindag Adanaspor
92' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor B. Yılmaz Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Adanaspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Adanaspor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Adanaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adanaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.