Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor (1-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 11 december 2016 - 14:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 11 december 2016 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 19 Mayıs Stadyumu in Manisa.

Via de Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 33e minuut dacht Osmanlıspor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Kesimal. Helaas voor Osmanlıspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Akhisar Belediyespor dat via Ricardo Vaz Té dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alper Ulusoy. A. Umar dacht na 85 minuten te scoren voor Osmanlıspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alper Ulusoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor S. Aydoğdu Akhisar Belediyespor
33' Eigen doelpunt Osmanlıspor Eigen doelpunt S. Kesimal Osmanlıspor
44' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Mugdat Celik voor S. Aydoğdu Akhisar Belediyespor
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Ricardo Vaz Té voor Mervan Celik Akhisar Belediyespor
51' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Ricardo Vaz Té met assist van O. Ayik Akhisar Belediyespor
56' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Çağıran Osmanlıspor
65' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
66' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Rusescu voor P. Webó Osmanlıspor
73' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Umar voor D. Delarge Osmanlıspor
77' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Güven Osmanlıspor
78' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor B. Kork Akhisar Belediyespor
81' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Tiago Pinto Osmanlıspor
83' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Maher voor M. Çağıran Osmanlıspor
85' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Umar met assist van A. Maher Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Osmanlıspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osmanlıspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.