Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Rizespor (1-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 12 februari 2017 - 11:30 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 12 februari 2017 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in 19 Mayıs Stadyumu in Manisa.

Via de Akhisar Belediyespor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Rizespor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Bulent Yildirim geëindigd in een 1-0 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Akhisar Belediyespor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Yumlu. Helaas voor Akhisar Belediyespor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bulent Yildirim niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Akhisar Belediyespor - Rizespor
Goals
1
0
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
3
7
Passes
341
495
Overtredingen
11
17
Buitenspel
2
2
Corners
3
5
LIVE Akhisar Belediyespor - Rizespor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt M. Yumlu met assist van Ö. Bayram Akhisar Belediyespor
27' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor L. Kweuke Rizespor
31' Wissel Rizespor Wissel O. Çağlayan voor M. Saadane Rizespor
43' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ü. Kurt Rizespor
51' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Adu voor Custodio Akhisar Belediyespor
56' Wissel Rizespor Wissel N. Igiebor voor Dhurgham Ismail Rizespor
61' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel S. Cikalleshi voor Ricardo Vaz Té Akhisar Belediyespor
77' Wissel Rizespor Wissel B. Edomwonyi voor J. Jantscher Rizespor
78' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Miguel Lopes Akhisar Belediyespor
84' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayik voor O. Hurmacı Akhisar Belediyespor
95' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor B. Kork Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Rizespor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Rizespor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Okan Buruk
Wissels Akhisar Belediyespor
# Speler Pos.
1 Milan Lukač K
28 Miral Samardžić V
89 Kadir Keleş V
18 Enoch Kofi Adu M
37 Sokol Cikalleshi A
7 Muğdat Çelik A
11 Onur Ayık A
Formatie 4-2-3-1
Coach Hikmet Karaman
Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Rizespor

Akhisar Belediyespor en Rizespor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bulent Yildirim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 11 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Rizespor favoriet. 4 keer wist de ploeg van Akhisar Belediyespor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Akhisar Belediyespor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Akhisar Belediyespor 1
Winst Rizespor 4
Gelijkspel 2
Totaal 7
Tags
Akhisar Belediyespor - Rizespor Opstelling Akhisar Belediyespor Opstelling Rizespor Live Akhisar Belediyespor - Rizespor Live Akhisar Belediyespor - Rizespor kijken Akhisar Belediyespor - Rizespor kijken Live Akhisar Belediyespor - Rizespor stream Akhisar Belediyespor - Rizespor Fox Sports Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Rizespor Uitslag Akhisar Belediyespor - Rizespor Statistieken Akhisar Belediyespor - Rizespor Super Lig 2016/2017 Akhisar Belediyespor - Rizespor wedden Akhisar Belediyespor - Rizespor gokken Akhisar Belediyespor - Rizespor Unibet