Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Trabzonspor (1-3) || Super Lig 2016/2017

Maandag 13 maart 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Akhisar Belediyespor het maandag 13 maart 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 19 Mayıs Stadyumu in Manisa.

Via de Akhisar Belediyespor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Trabzonspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu geëindigd in een 1-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Akhisar Belediyespor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Cikalleshi. Helaas voor Akhisar Belediyespor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Trabzonspor dat via D. NDoye dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu. U. Demirok dacht na 77 minuten te scoren voor Trabzonspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Trabzonspor via D. NDoye, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Akhisar Belediyespor - Trabzonspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt S. Cikalleshi met assist van O. Adın Akhisar Belediyespor
13' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor K. Keleş Akhisar Belediyespor
13' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Şahan Trabzonspor
17' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Adın Akhisar Belediyespor
46' Wissel Trabzonspor Wissel D. NDoye voor Y. Yazıcı Trabzonspor
58' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt D. NDoye met assist van O. Onazi Trabzonspor
69' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel J. Bokila voor S. Aydoğdu Akhisar Belediyespor
70' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor João Pereira Trabzonspor
77' Penalty Trabzonspor Penalty U. Demirok Trabzonspor
78' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Ricardo Vaz Té voor O. Hurmacı Akhisar Belediyespor
81' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Mugdat Celik voor S. Cikalleshi Akhisar Belediyespor
82' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt D. NDoye met assist van O. Şahan Trabzonspor
82' Wissel Trabzonspor Wissel A. Kara voor H. Rodallega Trabzonspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdoğan voor O. Şahan Trabzonspor
88' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Yokuşlu Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Trabzonspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Trabzonspor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.