Nabeschouwing Alanyaspor - Adanaspor (4-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 25 februari 2017 - 13:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Alanyaspor het zaterdag 25 februari 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Adanaspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Adanaspor is onder leiding van scheidsrechter Firat Aydinus geëindigd in een 4-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Alanyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Vágner Love. Helaas voor Alanyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Alanyaspor dat via K. Omeruo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Firat Aydinus. M. Gueye dacht na 71 minuten te scoren voor Adanaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Alanyaspor via J. Fernándes, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Alanyaspor via E. Akbaba de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Firat Aydinus.

Kort daarna blies scheidsrechter Firat Aydinus voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

LIVE Alanyaspor - Adanaspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty Alanyaspor Penalty Vágner Love Alanyaspor
28' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
37' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt K. Omeruo met assist van G. Tzavellas Alanyaspor
46' Wissel Adanaspor Wissel C. Özdemir voor Vinícius Adanaspor
56' Wissel Adanaspor Wissel M. Gueye voor V. Koman Adanaspor
59' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Roni Adanaspor
66' Wissel Alanyaspor Wissel I. Sackey voor E. Nefiz Alanyaspor
70' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor K. Omeruo Alanyaspor
71' Penalty Adanaspor Penalty M. Gueye Adanaspor
72' Wissel Alanyaspor Wissel B. Emir voor Candeias Alanyaspor
73' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor T. Altindag Adanaspor
73' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor Reynaldo Adanaspor
74' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernándes Alanyaspor
80' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Renan Foguinho Adanaspor
84' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor M. Gueye Adanaspor
85' Wissel Alanyaspor Wissel W. Guerrier voor J. Fernándes Alanyaspor
94' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van Vágner Love Alanyaspor
91' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Tzavellas Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Adanaspor
Opstellingen Alanyaspor - Adanaspor
De opstellingen van Alanyaspor en Adanaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adanaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Adanaspor

Alanyaspor en Adanaspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Adanaspor in de Super Lig vond plaats op 26 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adanaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Adanaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Alanyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.