Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe (2-3) || Super Lig 2016/2017

Vrijdag 10 maart 2017 - 18:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Alanyaspor het vrijdag 10 maart 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe (2-3)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 2-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Alanyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Fernándes. Helaas voor Alanyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Alanyaspor dat via Vágner Love dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ali Palabiyik. K. Omeruo dacht na 31 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 39e minuut scoorde Fenerbahçe via Fernandão, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist Fenerbahçe via A. Chahechouhe de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ali Palabiyik.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ali Palabiyik niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Fenerbahçe
Goals
2
3
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
2
4
Passes
378
453
Overtredingen
17
18
Buitenspel
0
4
Corners
2
2
LIVE Alanyaspor - Fenerbahçe 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernándes met assist van L. Gassama Alanyaspor
15' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Vágner Love met assist van J. Fernándes Alanyaspor
31' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt K. Omeruo Fenerbahçe
39' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fernandão met assist van J. Lens Fenerbahçe
47' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
58' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Chahechouhe met assist van O. Tufan Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel R. van Persie voor Fernandão Fenerbahçe
63' Wissel Alanyaspor Wissel B. Emir voor Candeias Alanyaspor
63' Wissel Alanyaspor Wissel W. Guerrier voor F. NSakala Alanyaspor
74' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Karaca Alanyaspor
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Potuk Fenerbahçe
80' Wissel Alanyaspor Wissel E. Nefiz voor E. Karaca Alanyaspor
81' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Şen voor O. Tufan Fenerbahçe
83' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor B. Emir Alanyaspor
90' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Tzavellas Alanyaspor
94' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
90' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Nefiz Alanyaspor
92' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Uçan voor A. Chahechouhe Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Alanyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Alanyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Fenerbahçe
# Speler Pos.
13 K
23 Gregory van der Wiel V
53 Yiğithan Güveli V
48 Salih Uçan M
20 Volkan Şen M
10 Robin van Persie A
17 Moussa Sow A
Voorbeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe

Alanyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabiyik en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 16 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 0
Winst Fenerbahçe 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Alanyaspor - Fenerbahçe Opstelling Alanyaspor Opstelling Fenerbahçe Live Alanyaspor - Fenerbahçe Live Alanyaspor - Fenerbahçe kijken Alanyaspor - Fenerbahçe kijken Live Alanyaspor - Fenerbahçe stream Alanyaspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe Uitslag Alanyaspor - Fenerbahçe Statistieken Alanyaspor - Fenerbahçe Super Lig 2016/2017 Alanyaspor - Fenerbahçe wedden Alanyaspor - Fenerbahçe gokken Alanyaspor - Fenerbahçe Unibet