Nabeschouwing Alanyaspor - Gaziantepspor (4-3) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 5 november 2016 - 11:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Alanyaspor het zaterdag 5 november 2016 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Alanya Oba Stadyumu (Alanya) in Alanya.

Via de Alanyaspor - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Gaziantepspor (4-3)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Gaziantepspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 4-3 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Alanyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Akbaba. Helaas voor Alanyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Gaziantepspor dat via K. Omeruo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Volkan Bayarslan. E. Kangwa dacht na 40 minuten te scoren voor Gaziantepspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Alanyaspor via Candeias, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Alanyaspor via W. Guerrier de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Volkan Bayarslan. In de 89e minuut scoorde Vágner Love namens Alanyaspor. Scheidsrechter Volkan Bayarslan besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek İ. Parlak te scoren voor Gaziantepspor, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Volkan Bayarslan.

Kort daarna blies scheidsrechter Volkan Bayarslan voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

LIVE Alanyaspor - Gaziantepspor 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van Candeias Alanyaspor
12' Eigen doelpunt Gaziantepspor Eigen doelpunt K. Omeruo Gaziantepspor
22' Wissel Gaziantepspor Wissel D. Larsson voor D. Angan Gaziantepspor
26' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor S. Kislyak Gaziantepspor
40' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt E. Kangwa met assist van İ. Parlak Gaziantepspor
44' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor A. Kayalı Gaziantepspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel J. Ayité voor D. Vural Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel W. Guerrier voor S. Yılmaz Alanyaspor
54' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Candeias met assist van E. Akbaba Alanyaspor
57' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Putsila voor S. Kislyak Gaziantepspor
61' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Ildiz Gaziantepspor
66' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor A. Putsila Gaziantepspor
69' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt W. Guerrier met assist van J. Ayité Alanyaspor
70' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor W. Guerrier Alanyaspor
76' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Vágner Love Alanyaspor
81' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
82' Wissel Gaziantepspor Wissel D. Kolář voor M. Ildiz Gaziantepspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel I. Aissati voor Candeias Alanyaspor
89' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Vágner Love met assist van I. Aissati Alanyaspor
91' Penalty Gaziantepspor Penalty İ. Parlak Gaziantepspor
95' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor B. van Hintum Gaziantepspor
92' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor J. Ayité Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Gaziantepspor
Opstellingen Alanyaspor - Gaziantepspor
De opstellingen van Alanyaspor en Gaziantepspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gaziantepspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.