Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor (2-3) || Super Lig 2016/2017

Zondag 4 december 2016 - 11:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Alanyaspor het zondag 4 december 2016 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Alanya Oba Stadyumu (Alanya) in Alanya.

Via de Alanyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 2-3 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Emir. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Konyaspor dat via R. Bajić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ali Palabiyik. In de 39e minuut kreeg R. Bajić van Konyaspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Konyaspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 56e minuut scoorde Alanyaspor via T. Yalçıner, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 59 minuten spelen wist Alanyaspor via Vágner Love de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ali Palabiyik. In de 95e minuut scoorde J. Vuković namens Konyaspor. Scheidsrechter Ali Palabiyik besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Ali Palabiyik voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

LIVE Alanyaspor - Konyaspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Eigen doelpunt Konyaspor Eigen doelpunt B. Emir Konyaspor
30' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor R. Bajić Konyaspor
35' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
38' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Bajić met assist van J. Vuković Konyaspor
39' Tweede gele kaart Konyaspor Tweede gele kaart voor R. Bajić Konyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel J. Ayité voor I. Sackey Alanyaspor
56' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt T. Yalçıner met assist van Candeias Alanyaspor
56' Wissel Alanyaspor Wissel W. Guerrier voor E. Karaca Alanyaspor
59' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Vágner Love met assist van J. Ayité Alanyaspor
60' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Candeias Alanyaspor
61' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Çamdalı Konyaspor
63' Wissel Konyaspor Wissel D. Rangelov voor Ö. Şahiner Konyaspor
70' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
80' Wissel Konyaspor Wissel A. Meha voor D. Milosevic Konyaspor
84' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Meha Konyaspor
95' Penalty Konyaspor Penalty J. Vuković Konyaspor
96' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor W. Guerrier Alanyaspor
92' Wissel Konyaspor Wissel H. Sönmez voor A. Hadžiahmetović Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Konyaspor
Opstellingen Alanyaspor - Konyaspor
De opstellingen van Alanyaspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.