Nabeschouwing Alanyaspor - Rizespor (2-3) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 14 januari 2017 - 11:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Alanyaspor het zaterdag 14 januari 2017 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Rizespor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 2-3 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Rizespor op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Kweuke. Helaas voor Rizespor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Rizespor dat via Dhurgham Ismail dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Volkan Bayarslan. L. Kweuke dacht na 61 minuten te scoren voor Rizespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Alanyaspor via Vágner Love, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 75e minuut werd Candeias van Alanyaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Alanyaspor met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 91e minuut scoorde G. Plet namens Alanyaspor. Scheidsrechter Volkan Bayarslan besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Volkan Bayarslan voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

LIVE Alanyaspor - Rizespor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Rizespor Doelpunt L. Kweuke met assist van Ö. Çek Rizespor
13' Wissel Rizespor Wissel A. Özek voor P. Tuszyński Rizespor
27' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor K. Omeruo Alanyaspor
34' Doelpunt Rizespor Doelpunt Dhurgham Ismail met assist van A. Özek Rizespor
40' Wissel Alanyaspor Wissel Vágner Love voor T. Yalçıner Alanyaspor
61' Doelpunt Rizespor Doelpunt L. Kweuke met assist van M. Saadane Rizespor
66' Wissel Alanyaspor Wissel E. Karaca voor W. Guerrier Alanyaspor
67' Wissel Alanyaspor Wissel G. Landel voor I. Aissati Alanyaspor
71' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Vágner Love met assist van E. Akbaba Alanyaspor
73' Wissel Rizespor Wissel D. Petrucci voor R. Nıyaz Rizespor
75' Rode kaart Alanyaspor Rode kaart voor Candeias Alanyaspor
82' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor G. Akkan Rizespor
89' Wissel Rizespor Wissel O. Çağlayan voor L. Kweuke Rizespor
91' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt G. Plet Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Rizespor
Opstellingen Alanyaspor - Rizespor
De opstellingen van Alanyaspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Rizespor

Alanyaspor en Rizespor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alanyaspor en Rizespor elkaar treffen in de Super Lig.