Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor (0-0) || Super Lig 2016/2017

Vrijdag 23 september 2016 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Antalyaspor het vrijdag 23 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Arena in Antalya.

Via de Antalyaspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor (0-0)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Antalyaspor en Akhisar Belediyespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Antalyaspor en Akhisar Belediyespor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Antalyaspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Baris Simsek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Antalyaspor - Akhisar Belediyespor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayik voor Sami Akhisar Belediyespor
59' Wissel Antalyaspor Wissel E. Güral voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
64' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
69' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Mugdat Celik voor S. Aydoğdu Akhisar Belediyespor
77' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Custodio Akhisar Belediyespor
77' Wissel Antalyaspor Wissel Chico voor R. Şimşek Antalyaspor
81' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Sissoko voor Custodio Akhisar Belediyespor
83' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Chico Antalyaspor
88' Wissel Antalyaspor Wissel S. Aytaç voor Danilo Antalyaspor
90' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Miguel Lopes Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van Antalyaspor en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.