Nabeschouwing Antalyaspor - Kayserispor (2-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Antalyaspor het zaterdag 1 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Arena in Antalya.

Via de Antalyaspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Kayserispor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Firat Aydinus geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Etoo. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut moest E. Kaş van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Firat Aydinus een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kayserispor verder met een speler minder. In de 40e minuut kreeg Charles van Antalyaspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Antalyaspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 49e minuut scoorde Kayserispor via Ryan Mendes, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Antalyaspor via M. El Kabir de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Firat Aydinus.

Kort daarna blies scheidsrechter Firat Aydinus voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Antalyaspor - Kayserispor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Antalyaspor Wissel Diego Ângelo voor Chico Antalyaspor
29' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Etoo met assist van M. El Kabir Antalyaspor
38' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
38' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor E. Kaş Kayserispor
40' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor Charles Antalyaspor
41' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Bulut Kayserispor
47' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Vural Kayserispor
49' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor R. Rotman Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Welliton voor U. Bulut Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Ryan Mendes voor D. Türüç Kayserispor
49' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Ryan Mendes met assist van R. Lawal Kayserispor
52' Wissel Kayserispor Wissel S. Sow voor Ryan Mendes Kayserispor
54' Wissel Antalyaspor Wissel Sandro voor Z. Yildirim Antalyaspor
61' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Gülen Kayserispor
80' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Danilo Antalyaspor
83' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtuluş voor Danilo Antalyaspor
92' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. El Kabir met assist van S. Etoo Antalyaspor
93' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. El Kabir Antalyaspor
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Sandro Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Kayserispor
Opstellingen Antalyaspor - Kayserispor
De opstellingen van Antalyaspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Antalyaspor - Kayserispor

Antalyaspor en Kayserispor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 31 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Antalyaspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.