Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (1-3) || Super Lig 2016/2017

Zondag 11 september 2016 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Antalyaspor het zondag 11 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Arena in Antalya.

Via de Antalyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Huseyin Gocek geëindigd in een 1-3 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 49e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Ö. Şahiner. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Konyaspor dat via Ö. Şahiner dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Huseyin Gocek. D. Rangelov dacht na 65 minuten te scoren voor Konyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Antalyaspor via S. Etoo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Huseyin Gocek voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

LIVE Antalyaspor - Konyaspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
39' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor D. Milosevic Konyaspor
49' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner Konyaspor
55' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner met assist van B. Douglas Konyaspor
61' Wissel Antalyaspor Wissel Danilo voor J. Makoun Antalyaspor
62' Wissel Antalyaspor Wissel E. Güral voor Charles Antalyaspor
64' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Danilo Antalyaspor
64' Wissel Antalyaspor Wissel M. Jevtović voor A. Rennie Antalyaspor
65' Doelpunt Konyaspor Doelpunt D. Rangelov met assist van B. Douglas Konyaspor
69' Wissel Konyaspor Wissel R. Bajić voor D. Rangelov Konyaspor
73' Wissel Konyaspor Wissel V. Findikli voor D. Milosevic Konyaspor
82' Wissel Konyaspor Wissel A. Meha voor J. Jønsson Konyaspor
87' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Diego Ângelo Antalyaspor
87' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
87' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Çamdalı Konyaspor
87' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Ö. Şahiner Konyaspor
91' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Etoo Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Konyaspor
Opstellingen Antalyaspor - Konyaspor
De opstellingen van Antalyaspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.