Nabeschouwing Antalyaspor - Osmanlıspor (0-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 21 augustus 2016 - 20:45 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Antalyaspor het zondag 21 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Arena in Antalya.

Via de Antalyaspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Osmanlıspor (0-0)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Antalyaspor en Osmanlıspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Fornezzi in de 36e minuut, waardoor Antalyaspor met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Antalyaspor en Osmanlıspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Antalyaspor, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alper Ulusoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Osmanlıspor
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
7
2
Passes
292
329
Overtredingen
16
16
Buitenspel
1
1
Corners
6
4
LIVE Antalyaspor - Osmanlıspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Danilo Antalyaspor
36' Rode kaart Antalyaspor Rode kaart voor S. Fornezzi Antalyaspor
40' Wissel Antalyaspor Wissel O. Özenç voor J. Makoun Antalyaspor
48' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Vršajević Osmanlıspor
48' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor E. Güral Antalyaspor
61' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Çürüksu Osmanlıspor
66' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor V. Procházka Osmanlıspor
70' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Rusescu voor M. Güven Osmanlıspor
72' Wissel Antalyaspor Wissel A. Rennie voor Danilo Antalyaspor
79' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Bayir voor E. Kılıçaslan Osmanlıspor
81' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Diego Ângelo Antalyaspor
81' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor R. Şimşek Antalyaspor
83' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Diabaté voor P. Webó Osmanlıspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel E. Güral voor M. Etame Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Osmanlıspor
Opstellingen Antalyaspor - Osmanlıspor
De opstellingen van Antalyaspor en Osmanlıspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Osmanlıspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Rıza Çalımbay
Wissels Antalyaspor
# Speler Pos.
1 Ozan Evrim Özenç K
20 Luis Francisco Grando V
23 Sakıb Aytaç V
63 Deniz Kadah M
6 Kenan Horić M
77 Emre Güral A
30 Amadaiya Rennie A
Formatie 4-2-3-1
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Antalyaspor - Osmanlıspor

Antalyaspor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 23 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Antalyaspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Osmanlıspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 2
Winst Osmanlıspor 1
Gelijkspel 5
Totaal 8
Tags
Antalyaspor - Osmanlıspor Opstelling Antalyaspor Opstelling Osmanlıspor Live Antalyaspor - Osmanlıspor Live Antalyaspor - Osmanlıspor kijken Antalyaspor - Osmanlıspor kijken Live Antalyaspor - Osmanlıspor stream Antalyaspor - Osmanlıspor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Osmanlıspor Uitslag Antalyaspor - Osmanlıspor Statistieken Antalyaspor - Osmanlıspor Super Lig 2016/2017 Antalyaspor - Osmanlıspor wedden Antalyaspor - Osmanlıspor gokken Antalyaspor - Osmanlıspor Unibet