Nabeschouwing Besiktas - Adanaspor (3-2) || Super Lig 2016/2017

Maandag 24 april 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Besiktas het maandag 24 april 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Arena in İstanbul.

Via de Besiktas - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Adanaspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Adanaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Aboubakar. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Adanaspor dat via Roni dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halil Umut Meler. Talisca dacht na 52 minuten te scoren voor Beşiktaş, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Adanaspor via M. Gueye, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Beşiktaş via D. Tošić de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halil Umut Meler.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Umut Meler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Besiktas - Adanaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt V. Aboubakar met assist van T. Arslan Beşiktaş
24' Doelpunt Adanaspor Doelpunt Roni met assist van M. Gueye Adanaspor
46' Wissel Beşiktaş Wissel Ricardo Quaresma voor A. Hutchinson Beşiktaş
52' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Talisca met assist van T. Arslan Beşiktaş
58' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Renan Foguinho Adanaspor
60' Wissel Adanaspor Wissel B. Yılmaz voor V. Koman Adanaspor
66' Doelpunt Adanaspor Doelpunt M. Gueye met assist van Vinícius Adanaspor
72' Wissel Beşiktaş Wissel Adriano Correia voor A. Nukan Beşiktaş
77' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor Vinícius Adanaspor
79' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Maurício Ramos Adanaspor
79' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Didi Adanaspor
80' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt D. Tošić met assist van Ricardo Quaresma Beşiktaş
82' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor V. Aboubakar Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Adanaspor
Opstellingen Besiktas - Adanaspor

Voorbeschouwing Besiktas - Adanaspor

Besiktas en Adanaspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Adanaspor in de Super Lig vond plaats op 19 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Adanaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.